loader-logo
Scroll naar beneden om verder te lezen...

Aangenaam,
mijn naam is Rob Lammerts

Rob Lammerts

Even kennismaken voorstellen bijpraten

Het begon allemaal op mijn vierde verjaardag toen ik mijn eerste computer kreeg, de Apple iMac G3. Een aantal jaren later stoeide ik dagenlang met Adobe Photoshop en Illustrator. Maar waar kwam de interesse vandaan om specifiek met deze programma’s te gaan stoeien? Simpel… doordat mijn vader een eigen reclamebureau heeft, keek ik vaak over zijn schouder mee. Hier is mijn passie voor ontwerpen begonnen.

Zo nu en dan werd ik door kennissen, vrienden en familie gevraagd om een logo of een flyer te ontwerpen. Dit gebeurde steeds meer en meer, waardoor ik mij volledig ben gaan storten op het gehele ontwerpproces. Daarbij kwam al gauw webdesign om de hoek kijken. Wat gebeurt er achter de schermen van een website? Hoe zet je überhaupt een website online? Na dagenlang onderzoek te hebben gedaan achter de computer, wist ik stukje bij beetje steeds meer hierover. Inmiddels is ontwerpen en webdesign meer dan een passie voor mij geworden. 

Ik houd ervan om nieuwe mensen te mogen ontmoeten waarvoor ik iets kan betekenen. Samen tot een geweldig eindproduct te komen waar zowel de klant als ik volledig achterstaan. Blije gezichten, dat is toch prachtig?

“Binnen een mum van tijd had Rob mijn website een complete redesign gegeven. Naast de website, heeft Rob mijn Facebook-pagina een make-over gegeven. Daarnaast kreeg ik veel praktische tips over het gebruik van social media.”


Ricardo Blaauw

DRM Installatie

“Het doorgronden van een probleem is voor Rob een natuurlijke stap. Super fijn, want dat is een belangrijke stap in het ontwerpproces. Rob ziet ruime mogelijkheden en komt met een prachtige collectie van oplossingen die tot in detail zijn uitgewerkt.”


Corella Dienaar

Studieloopbaanbegeleider Hanzehogeschool Groningen

“Ik heb met Rob een aantal opdrachten samen gedaan en wat direct opviel was zijn focus, drive en vastberadenheid om de opdracht tot een mooi einde te brengen. Qua perfectionisme kan ik nog van hem leren. Prachtig om samen ideeën uit te werken.”


Erwin Lammerts

Puntgaaf Reclame & Vormgeving

Nieuwsgierig geworden?

Neem vrijblijvend contact met mij op!